Voorjaarshow

Op 14 juni 2015 zal de voorjaarsshow gehouden worden in de Zuideinderparkhal.
Meer info volgt t.z.t..

Archief Voorjaarsshow
Klik op de tabs

RC-Alico presents: “Trip to Adventure” 2014

Voorjaarsshow_Alico_Poster_V3

Wanneer je naar een voorstelling wil gaan, denk je niet zo snel aan een rolschaatsshow. Toch zou je hier eens naar toe moeten gaan, het is een gezellig en leuk uitstapje voor het hele gezin. Theater en show worden afgewisseld met prachtige choreografieën in prachtige kostuums. Dit alles vindt plaats in een mooi decor en professionele verlichting, menigeen zal verbaasd zijn over de hoge kwaliteit die RC-Alico keer op keer ten tonele weet te brengen.
Een voorstelling voor groot en klein, RC-Alico neemt je mee op een groot avontuur, we komen langs ballerina paradise, pirates island en mambo beach, wilt u deze voorstelling niet missen ? Deze voorstelling vind plaats in de nieuwe Zuideinderparkhal aan de rooiseheide 14, de voorstelling is op zondag 1 juni om 14:00 uur, zaal is een half uur voor aanvang open.

Prijs voor een entree kaartje is € 6,- de entree kaarten zijn vanaf 1 mei te krijgen bij Tabaktief Jan van Roessel te Schijndel. U kunt ook de kaarten bestellen door een mail te sturen naar: kaartverkoop@rc-alico.nl