Contributie

Na de proeftijd ga je contributie betalen deze wordt per kwartaal geïnd via een automatische incasso.

De contributie per kwartaal bedraagt:

Basiscontributie 45 min. training per week
–   € 30,00

Iedere extra training van 45 min. per week
–   € 10,00

Overige kosten:

Bondscontributie (éénmalig per jaar)
–  € 15,00

Inschrijfgeld (éénmalig)
–   € 10,00

Clubpakje (éénmalig)
–   € 15,00

Trainingsshirt
–   € 10,00

Borg trainingspak
–   € 25,00

  • Ieder lid is verplicht om bondscontributie te betalen aan de bond. Dit is een bijdrage van € 15,00 per jaar. Ook als je niet een volledig jaar lid bent, ben je verplicht de totale bijdrage te betalen.
  • Ieder nieuw lid is verplicht om éénmalig € 15,00 bij te dragen voor het maken van een op maat gemaakt clubpak. Dit clubpak blijft in beheer van de kleding werkgroep en zal worden gedragen tijdens officiële gelegenheden en in de shows. Zijn de leden uit het clubpak gegroeid zal er kosteloos een nieuw pak gemaakt worden.
  • Trainingsshirts; tijdens de showtrainingen is het verplicht om een trainingsshirt van de club te dragen. Op de voorzijde van het shirt staat het RC-Alico logo en op de achterzijde is je naam geborduurd.
  • Trainingspak; al onze leden hebben verplicht een trainingspak. Het trainingspak mag uitsluitend gedragen worden bij wedstrijden, testen, trainingsdagen, optredens en andere bijzondere gelegenheden door het bestuur nader te bepalen.
  • Tegen de tijd dat de leden wedstrijden gaan rijden moet er aan de NRB ook een licentiebijdrage (per jaar) en inschrijfgeld (per wedstrijd) betaald worden. De licentiebijdrage varieert en is afhankelijk van in welke klasse je rijd en aan welke disciplines je deelneemt. Dit is een jaarlijkse bijdrage. Het inschrijfgeld betaal je voor iedere wedstrijd om eraan deel te mogen nemen.