Decor

Bouwploeg

Werkgroep Decor

Sinds 2013 hebben de mannen van onze “bouwploeg” een eigen bouwruimte in de Zuideinderparkhal. Deze bouwruimte grenst aan onze trainingshal en is zodoende ideaal gesitueerd om onze Eindejaarsshow en Voorjaarsshow op te kunnen bouwen.
Deze groep bestaat uit een vaste ploeg creatieve mannen die het iedere keer weer voor elkaar krijgen dat de Zuideinderparkhal omgebouwd wordt tot een waar theater tijdens onze shows. Natuurlijk worden zij ondersteund door diverse vrijwilligers die ook meehelpen met de opbouw en het afbreken van het decor.

Ook voor diverse attributen en decorstukken draaien deze mannen hun hand niet om en de mooiste creaties komen ten tonele.

Het is heel dankbaar werk, vooral als je de leden ziet stralen tijdens een van de shows. Je krijgt hierdoor toch een gevoel in de trant van: daar heb ik aan meegewerkt. Het op en afbouwen  is altijd een gezellig gebeuren, waarbij inzet gecombineerd wordt met gezelligheid. Lijkt het u leuk om deze werkgroep te komen versterken neem dan contact met ze op via:
bouwploeg@rc-alico.nl