Monthly Archives: september 2016

RC-Alico “We love America” 2016

Met een cast van ruim 60 rolschaatsleden presenteert Rollerclub Alico u dit jaar vol trots de show “We love America”. Met op de achtergrond de skyline van America wordt u rollend meegevoerd door het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Het is de standaard handeling van de toneelmeester. De snelle blik op het horloge, een snelle laatste controle langs alle kleedkamers van onze rolschaats dames. Iedereen is er klaar voor, de muziek staat stand by, om op het juiste moment ingezet te worden. De regisseur werpt nog een snelle blik over de rolschaatsbaan. Snel wordt de rolschaatsbaan nog eens extra schoongeveegd door de mannen van de decorgroep. De geluids- en belichtingstechnicus geven een seintje dat men kan beginnen. Tikken op de deuren van de kleedkamers, iedereen is in opperste staat van paraatheid.

Voordat de show losbarst fatsoeneren de vlijtige handen van onze vrijwilligers de kostuums en kapsels. En ineens wordt er geroepen, nog “vijf minuten voor aanvang” de zinderende spanning wordt hierdoor alleen maar hoger. De verlichting in de zaal gaat uit, het publiek wordt stil, de rolschaatsshow barst los, het publiek zit in spanning te kijken naar de prachtige grote snelle acties van de leden van RC-Alico. Het publiek laat na de grande finale een staande ovatie los op de leden van RC-Alico, de show is wederom een succes

We nodigen u graag uit voor een reis door het Amerikaanse land, van New York tot Las Vegas en natuurlijk het grote Hollywood. Laat u meevoeren met bekende hits van o.a. “The King of Pop” en Elvis Presley. Uiteraard mogen de tradities als American football en cheerleaders niet ontbreken. Kortom een wervelende show vol diversiteit, vaart, ritme, flair, sfeer, theater en ontroering en prachtige in eigen huis vervaardigde kostuums.

De showtijden van “We love America” zijn:

Show 1:         Zaterdag 5 november 2016                    19:00 uur

Show 2:         Zondag 6 november 2016                      10:30 uur

Show 3:         Zondag 6 november 2016                      15:00 uur 

Locatie: Zuideinderparkhal Rooiseheide 14 te Schijndel 

Kaarten zijn vanaf 11 oktober verkrijgbaar bij Tabakspeciaalzaak Jan van Roessel aan de hoofdstraat in Schijndel.

De kaarten zijn ook te bestellen via kaartverkoop@rc-alico.nl

De prijzen van de entree kaartje zijn in de voorverkoop voor kinderen tot en met 12 jaar € 7,50 en volwassenen en kinderen Vanaf 13 jaar € 10,00 per stuks. Aan de kassa tijdens de show kosten de kaartjes € 8,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 11,00